Blogolj!

Egy újabb ostoba baloldali kormányon tapos keresztül a bevándorlócsürhe


A horvátok két napig sem bírták a csürhe nyomását. Most már káosz és közelharc van a határon. Áttörtek a rendőrökön a megvadultak, megy mindegyikük amerre lát...

Sajnálom szegény horvát embereket. Az osztrákokhoz hasonlóan most ők is azt szívják meg, hogy van egy bukás szélén álló ostoba baloldali kormányuk, akiket csak azt tart még ideig-óráig hatalmon, hogy hajbókolnak Brüsszelnek.

Emlékezünk rá, hogy néhány nappal ezelőtt még mekkora arccal nyilatkozták, hogy ők bizony nem gátolják, hanem segítik majd a menekülteket.

Két lehetőség van. Vagy tényleg annyira ostobák, hogy elhitték a hazug nemzetközi médiának, hogy ezek a menekültek mind jóravaló agysebészek és atomtudósok a kedves cuki családjaik körében, akikkel a fasiszta magyar állam direkt csúnyán bánik, és kínozza őket.

A másik lehetőség, hogy tényleg annyira hataloméhesek, hogy ugyan tisztában voltak a hazájukra, Horvátországra leselkedő óriási veszéllyel, de nem mertek mást mondani, mert féltek attól, hogy akkor Brüsszelből érkezik egy fejre koki, meg némi pénzcsap elzárás, és akkor ők azonnal megbuknak. 

Mindkét variáció lehetséges persze, de minden bizonnyal az utóbbi áll egészen közel a valósághoz. Titkon persze azt remélték, hogy az EU majd rászorítja Magyarországot a határai megnyitására és akkor ők mindenki szemében jó fiúnak tűnnek. 

Hát ez nem jött be, zágrábi szoci fiúk. De ami ti ezért a horvát emberektől kapni fogtok, ahhoz képest a magyar baloldal 2010-es összeomlása diadalmenetnek fog tűnni...

Nem mondhatunk mást: kitartást horvát barátaink és akár a hülye kormányotok ellenében cselekedve is, de védjétek meg magatokat! Úgy persze könnyebb, hogy ha kell, hát van egy Ante Gotovinátok is... És még egy jó tanács: máskor jobban válasszatok!

Mire mindezek leírtam, kiderül, hogy a nagyarcú horvát kormány egy nap - hatezer menekült érkezése - után kapitulált:

"Horvátország nem képes több migránst fogadni, erről pedig az ENSZ szervezetét (UNHCR) és az uniót is értesítette – mondta Ranko Ostojic a tovarniki határátkelőn. A belügyminiszter kijelentette, hogy Horvátországban 24 óra alatt hatezren lépték át illegálisan a határt, ez pedig veszélyezteti az ország biztonságát."

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/20970/pics/lead_800x600.jpg
európa,európai bizottság,horvátország,katonai fellépés,menekültek,migránsok,rendőr,terrorista
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?