Blogolj!

Történelmi pillanatokat élünk! A bevándorlók most verik tönkre a balliberális csürhét


Gyurcsányt megdobálták kövekkel, Vadait meg egyszerűen áthajították a szögesdrótkerítésen. A hülye bevándorlópátyolgató idiótáknak pedig alágyújtottak autógumimáglyákkal.

Nos, megértük ezt a pillanatot is. Amit nem sikerült megoldani 25 év alatt egy egész országnak, azt néhány száz föltüzelt menekültnek mondott vadállat megtette pár perc alatt. Fölszámolták és tönkreverték a magyar baloldalt és a liberálisnak mondott rablóbandát.

Ami Röszként történt és történik az történelem. Nincs annyira nagyon hibbantagyú honpolgár, aki ezek után komolyan venné Gyurcsány és bűntársai tegnapi, kerítés mögötti ripacskodását. Az emberek nem hülyék, pontosan emlékeznek rá, hogy mint majom a kerítés mögül a banánt, úgy követelte tegnap Gyurcsány, hogy ezek előtt a jó emberek előtt nyissuk meg szívünk. És persze a határainkat. Ott pózolt a baromarcú, nulla politikai érzékkel bíró Gyurcsány azokkal, akik ma köveket hajigálva, emberi mivoltukból kivetkőzve rontottak rá a magyar határon a magyar rendőreinkre! Gyurcsány tegnapi barátai ezzel ma jó istenesen pofánvágták Gyurcsányt. Megérdemli.

Vadai Ági barátai, akiket a dús keblére ölelne, azok mit műveltek? Átdobtak két védtelen, kiszolgáltatott kisgyermeket a kerítésen! Milyen elmebeteg nyomorult féreg, aki ilyet csinál? Milyen? Hát olyan, akikkel Vadai Ágnes pózol barátian. Ezzel ez a menekülthorda gyakorlatilag nem tett mást, mint átkúrta jó istenesen Vadai Ágnest a kerítésen. Vadai meg pofával állt bele a röszkei betonba.

A beándorlópátyolgató idióták tucatjai, meg az agyhalott médiafirkász hadsereg most ott áll, miközben égnek alattuk a „békés, szegény sorsú, háború elől menekülő, orvos, bankár, tanár migránsok által gyújtott máglyák. Orrukat már facsarja a kesernyés füst bűze, talpuk alatt már forró a talaj. Többségük már kussol, némelyekben talán már föl is ébredt a kétség, de a médianyomorultak még a máglyán égve is folytatják az önsorsrontó hazudozást. Sebaj, minél tovább csináljátok, annál több ember számára lesz nyilvánvaló, hogy Gyurcsányhoz hasonlóan a balliberális média is hazudott és hazudik reggel, éjjel, meg este… Percek alatt kártyavárként omlott össze a hazugságözön, ami arról akarta meggyőzni a magyar népet, hogy ezek békés, semmiről sem tehető háborús menekültek, szegény, elesett családok, akik semmi veszélyt sem jelentenek, sőt, inkább Magyarország megújítói lehetnek.

Az emberek nem hülyék, pontosan látja az ország nagy többsége, hogy kik akarták rászabadítani az országra ezt a vérszomjas csürhét. Lassan azzal is tisztában van mindenki, hogy kinek az érdekében és milyen céllal akarta Magyarországot kitenni ennek a sáskajárásnak a balliberális politikai és médiacsürhe. Magyar ember nem felejt! Egy életre megjegyzi, hogy most, az igazi nagy vész esetén, kik voltak az árulók!

Azt sem felejtik el az emberek, hogy az elmúlt hetekben hónapokban emberfelettit teljesítő rendőreiknek azért kell egyedül küzdeniük a megvadult csürhével, mert a néhány hazaáruló balliberális politikus nem volt hajlandó megszavazni a Parlamentben, hogy szükség esetén a magyar honvédek is segíthessék a magyar határok őrzését! 

Úgyhogy ezzel ez a vandál csürhe gyakorlatilag egy nap alatt fölszámolta a magyar balliberális csürhét.

6
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/20922/pics/lead_800x600.jpg
európa,gyilkosok,gyurcsány ferenc,katonai fellépés,kerítés,menekültek,migránsok,rendőr,röszke,terrorista,vadai ágnes
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
Ferenc válasza: Babajaga bejegyzésére 2015-09-27 16:07:45
Barom ballib. Már régen nincsen meg a kétharmad. Hol a francban élsz? Ráadásul ha ennyire hülye vagy, honnan veszed a bátorságot hogy egyáltalán megszólalj? Másodszor baromkám. Addig amíg az országgyűlés nem szavazta meg az új törvényeket, a katonák csak az építésben, és csakis a háttérben tevékenykedhettek. Semmiben nem segíthették a rend őreit.
Válaszolok
Polgár 2015-09-18 10:56:54
bár a szező Terminátor...., már a név is hülye...!
Válaszolok
Polgár 2015-09-18 10:55:49
Nagy az Isten állatkertje és ide is sorolt néhányat! És ezek mondják jobboldalinak magukat. Érzéketlen gyökér az ilyen....
Válaszolok
Tóth 2015-09-17 17:22:25
Elmeorvos mikor látott? Ideje lenne felkeresni!
Válaszolok
László 2015-09-17 17:12:08
Ha az úr követné a politikát, akkor már régen rá kellett volna jönnie, hogy a Fidesznek már nincs kétharmada. Szépen kérem, hogy vagy a valóságot írja le, vagy menjen a balliberális fenébe!!!
Válaszolok
Babajaga 2015-09-17 15:34:10
Először: Ha a kétharmados többséggel megválasztott kormány az állandóan emlegetett kétharmadjával nem tudta megszavaztatni a törvénymódosítást, akkor arról nem a "néhány hazaáruló balliberális politikus" tehet, aki nem szavazta meg......mert nincs is szükség a szavazatára, mint ahogyan eddig sem volt, mert eddig is mindent megszavazott a kétharmad :) Ha most nem sikerült, akkor a fidesz-KDNP szavazók egy része nem szavazta meg, akkor ők is hazaárulók?

Másodszor: Már ott vannak a katonák a határon! http://index.hu/belfold/2015/09/11/simicsko_nem_tetlenkedett_mar_ott_vannak_a_katonak_a_hataron/

"Simicskó egyrészt a kemény kéz politikájának a híve, ugyanakkor honvédelmi törvény módosításából azt szűrte le, hogy az intézkedési feladatok továbbra is a rendőrség feladatkörébe tartoznak majd, a honvédség csak az intézkedések biztosítását végzi majd a határszakaszon."
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?