Blogolj!

Hozzád szólok most, MAGYAR RENDŐR!


Igen, így. Csupa nagybetűvel! Mert megérdemled! Megérdemled a hálát, a köszönetet, a jó szót! És nem érdemled meg, hogy kisstílű, bukott politikusok beléd rúgjanak, nem érdemled meg, hogy a magukat agyhalottá füvező, önimádó idióták téged szidjanak a neten, azt pedig végképp nem érdemled meg, hogy hazug fotókkal szándékosan lejárassanak téged világszerte!

Minden elismerésem a tiéd, Magyar Rendőr! Te ott állsz és cselekszel nyugodtan, higgadtan, akkor is, amikor hőségriadó van, amikor esik az eső, amikor éjszaka van. Amikor már 20-24 órája vagy szolgálatban.

Minden elismerésem a tiéd, Magyar Rendőr! Te ott állsz és cselekszel nyugodtan, higgadtan, akkor is,

amikor félhülye orbánfóbiások ellened hergelik a semmit sem értő bevándorlókat.

Minden elismerésem a tiéd, Magyar Rendőr! Te ott állsz és cselekszel nyugodtan, higgadtan, a menekülttábor bejáratánál, a határszélen, vagy az autópályán, amikor a családod több száz kilométerrel odébb aggódva vár haza.

Minden elismerésem a tiéd, Magyar Rendőr! Te ott állsz és cselekszel nyugodtan, higgadtan, amikor neked rohannak, amikor nyíltan fenyegetnek, amikor szidnak, amikor leköpnek, és te nem védheted meg magad, mert nekik erre is van joguk a félhülyék szerint.

Minden elismerésem a tiéd, Magyar Rendőr! Te ott állsz és cselekszel nyugodtan, higgadtan, amikor benned lehet a félsz, hogy ezek a ki tudja honnan idezúduló bevándorlók, milyen betegséget, kórságokat hoznak rád, amit ráadásul hazaviszel a családodnak.

Minden elismerésem a tiéd, Magyar Rendőr! Te ott állsz és cselekszel nyugodtan, higgadtan, amikor a sínek közé hajigálják azt az ásványvizet, amelyet a te adódból is vásárolt a magyar állam. Olyan vizet, amilyenért neked fizetned kell a boltban.

Minden elismerésem a tiéd, Magyar Rendőr! Te ott állsz és cselekszel nyugodtan, higgadtan, amikor hozzád vágják, kidobálják azt az élelmiszert, amelyet a te adódból is vásárolt a magyar állam. Olyan ételeket, amelyekért neked fizetned kell a boltban.

Minden elismerésem a tiéd, Magyar Rendőr! Te ott állsz és cselekszel nyugodtan, higgadtan, amikor fékeveszett emberek ön és közveszélyesen kóborolnak az autópályán. Hiába a törvény, te mégsem szoríthatod le onnan őket, nem alkalmazhatsz a közrend védelmében minimálisan szükséges erőszakot sem, csak kérhetsz, könyöröghetsz az arabon kívül semmilyen nyelvet nem beszélő kóborlóknak.

Minden elismerésem a tiéd, Magyar Rendőr! Te ott állsz és cselekszel nyugodtan, higgadtan, amikor a félhülye támogatóktól fölbátorodott erőszakos bevándorlók – szigorúan figyelve arra, hogy kamera ne legyen a közelben – azzal fenyegetnek, hogy átvágják a torkodat.

Minden elismerésem a tiéd, Magyar Rendőrnő! Te ott állsz és cselekszel nyugodtan, higgadtan, amikor felnőtt férfiak kitépik a gyermekek kezéből az élelmet, amit adtál nekik és hozzád vágják.

Minden elismerésem a tiéd, Magyar Rendőrnő! Te ott állsz és cselekszel nyugodtan, higgadtan, amikor lekurváznak, napjában százszor is (érdekes, ezt a szót gyorsan megtanulták magyarul) és akkor is, amikor a nemi szervüket mutogatják neked, meg akkor is, amikor megfenyegetnek, hogy legközelebb az egész vagon megerőszakol, ha arra jársz.

Minden elismerésem a tiéd, Magyar Rendőr! Te ott állsz és cselekszel nyugodtan, higgadtan, amikor azt látod, hogy megvédesz egy gyermeket és egy nőt egy őrjöngő idiótától, akkor azt a félhülyék és mocskos hazaáruló politikusok úgy tálalják a neten és világszerte, hogy a szemét magyar rendőrök brutálisan bánnak a menekültekkel.

Minden elismerésem a tiéd, Magyar Rendőr! Te ott állsz és cselekszel nyugodtan, higgadtan, amikor félhülye, vagy tán egészen az, bevándorlópátyolgató idióták téged szidnak és akadályozzák a munkádat, ahelyett, hogy segítenék.

Minden elismerésem a tiéd, Magyar Rendőr! Te ott állsz és cselekszel nyugodtan, higgadtan, amikor a félhülye bevándorlópátyolgató idióták sofőrnek néznek, és azt követelik, hogy rabomobil helyett te furikázd a rendőrautóban a bevándorlókat.

Minden elismerésem a tiéd, Magyar Rendőr! Te ott állsz és cselekszel nyugodtan, higgadtan, amikor tudatában vagy annak, hogy megvan az erőd ahhoz, hogy az erőszakos gyökereket kiemeld és elvidd oda, ahová valók, a börtönbe, és mégsem teheted.

Minden elismerésem a tiéd, Magyar Rendőr! Bízom benne, hogy a kormány is észreveszi és megbecsüli az erőn felüli munkádat! Ha te nem lennél ilyen, mi már talán nem is lennénk!

Mindent köszönünk, neked, MAGYAR RENDŐR!

10
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/20743/pics/lead_800x600.jpg
menekültek,migránsok,rendőr,rendőrnő
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 10 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-10-07 19:34:32
Ha bajban vagyunk rendőrért kiáltunk, ha rendőrt látok biztonságban érzem magam. Köszönöm.
Válaszolok
Molnár 2016-09-13 20:29:33
imre, a kakastollas " rendőr" nem rendőr volt, hanem katona! A csendőrök a magyar hadsereg egyik egységeként működött, nem rendőri erőként, egyébként a többi jó!!!
Válaszolok
Mária 2015-09-14 10:14:00
Nagyon sok igazsag van az irasban,de "hu"a blog nevehez-demagogblog-,a csusztatasokkal nem ertek egyet,de valoban"respect"a rend oreinek es a menekultellatasban dolgozo 'nevteleneknek',/menekultugyi es bevandorlasi tisztviseloknek,egyszeru beosztott alkalmazottaknak,onkentes es karitativ szervezeteknek,a magyar lakossagnak/ stb.
Válaszolok
send 2015-09-13 01:40:03
Jut eszembe, ezt persze sose teszitek fel, mert nem illene bele a könyörgő rendőr mint prototípus képébe: http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/100938_keljel_mar_fel_a_kurv_anyadat_mi_a_fsz_van_mar
Én persze ennek ellenére véletlenül se gondolom, hogy ilyenek a rendőrök, mert a legtöbb normálisan végzi a dolgát, de ne csak a nyáladzás legyen, hanem valós kép, amibe a higgadt kezelés, de ez is beletartozik. Ti azt a látszatot keltitek, hogy itt minden bevándorló erőszakos, mindenki hülye, senki nem beszél csak arabul (ezt egyébként minden hülye is láthatja mekkora szemét hazugság, számtalan ember nyilatkozott a sajtónak, azok a"félhülye" segítők se arabul kommunikálnak velük.) és különben is menjenek a kurva anyjukba. Ez nem más, mint végtelen érzéketlenség és egoizmus párosulva gyerekes elképzelésekkel, miszerint aki menekült, az mind alázatosan pislogó illemtanár. Gondolom ti orvosként is csak azt gyógyítanátok meg aki "rendesen" viselkedik. De felnőtt embereknél ez nem így működik. Ezért maradunk mi kis magába zárkózó fasisztoid, kicsinyes ország, ami sivárnak tűnik a külső szemlélőknek, érzelmileg mindenképp, mert csak magunkat szeretjük, persze a politikai ellenfeleket megint leszámítva. és ezzel rohadt sokat ártunk magunknak, mert a befogadók, akik régóta fogadnak be, még mindig jobban élnek, sőt a mieink is odamennek.
Válaszolok
send 2015-09-13 01:22:51
Óh persze! Minden rendőr szent és minden bevándorló, meg őket segítő meg ördög!
Mikor nőttök ki a dajkamesékből, gyerekek? A 32 rendőrt megsebesítő és a Planetáriumot szétverő huligánokról mikor írtok cikket a nagy hazaszeretetekben? Ha a bevándorlók csinálták volna ezt, már tűzparancsért könyörögnétek a határra, bár nektek ennyi se kell. A rendőrök tényleg nehéz feladatot teljesítenek, ez rendben van, de ti megint valakik ellenében dicsértek. De megnéznélek benneteket, ha itt is szétlőnék a házatokat és véres leszámolások lennének éveken át, ahogy elmenekülnétek nyugatra, de ott ütnének benneteket mint a répát és visszazavarnának mint cigány népséget.
Válaszolok
Marton 2015-09-12 14:14:59
Teljesen igazad van abban, hogy a rendorok minden tiszteletet megerdemelnek, mert az elmult idoszakban emberfeletti munkat vegeztek. Akik viszont semmilyen tiszteletet nem erdemelnek azok akik olyan helyzetbe hozzak oket, hogy nincs veluk pl. tolmacs, nincs megszervezve az egeszsegugyi szures, nincs megszervezve a normalis etkezes. Azok se erdemelnek semmi tiszteletet, akik nem adnak egyertelmu parancsokat. Jatszanak veluk, es ennek nem lesz jo vege.
Válaszolok
AnaMi 2015-09-12 12:49:28
A rendőr, ember. Vannak türelmesek, vagy fáradtak, de Ők akkor is emberek. Mi , talán már odacsaptunk volna.... Mi, igen. De Ők, nem . Jár nekik a tisztelet, kiérdemelték.
Válaszolok
Szőnyi 2015-09-12 11:33:39
Kell szólni és elismerően kell szólni, mert kiváló, elismerésre méltó emberek, akiknek ki jár az elismerés, a tisztelet és a megbecsülő szeretet. Ők hazájukhoz hűen teszik a dolgukat. Őáltaluk érezhetjük magunkat biztonságban, Ők vetnek gátat annak, hogy nemzedékek munkájával megteremtett értékeinket ne tiporhassa széjjel idegenlelkű sáskahad és Ők vigyáznak az örökségre amit utódainkra unokáinkra szeretnénk, akarunk hagyni.
Még egyszer: Tisztelet, Elismerés és megbecsülő Szeretet a Magyar rendőröknek.
Hasonló jelzők járnak ki a blog írójának!
Válaszolok
imre 2015-09-11 21:57:18
emondok egy torténetet callokozbol a második világháborubol. panaszkodott a roma gyerek. visza johettek a magyarok, csak ne hozták volna magukkal a kakastollasokat.szerinten nagy respekt volt a kakastollas rendoroknek anno.kb 30 km korzetben 2 dr kakastollas rendor elég volt.
Válaszolok
izirajder 2015-09-11 16:07:02
Minden elismeresem a rendoroknek!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?