Blogolj!

Üzenet a médiacelebnek Vatikánba!


,,Bizony, bizony mondom nektek: Aki nem az ajtón megy be a juhok aklába, hanem máshol oson be, az tolvaj és rabló.” János Evangéliuma 10,1.

Drága Ferenc Testvér!

Mi lenne, ha legalább az életünk sorsát, a gyermekeink jövőjét, egész életét meghatározó kérdésekben nem nyitnád ki a szádat? Ha már képtelen vagy mást mondani, mint amit a balliberális médiacsürhe elvár tőled, akkor inkább hallgass, kérlek!

Tudod, megszoktam már, hogy következetesen megpróbálod lerombolni a kétezer éves Egyházunk alapvető tanait, szokásait. Bár elfogadni nem tudom, de megszoktam, hogy neked csak a házasságtörők, a melegek, a gyermekgyilkosok a fontosak, a normál egyszerű hívőket te csak arra tartod alkalmasnak, hogy minden nap ostorozd őket valamiért. Persze a legfontosabbá a médiacsürhe lett számodra. Minden megszólalásodban – nagy ájtatos szöveget lenyomva – az ő kegyüket keresed. Úgy veszem észre, hogy imádod magad a címlapokon látni, ahogy egekbe dicsérnek ezek a firkászok. Kétségtelen médiaceleb lett belőled. Várom már, hogy mikor költözöl be valami valóságshowba. Bár attól tartok, hogy valami eszement kitalálja, hogy a Vatikánba legyen egy ilyen show, te pedig örömmel vállalod a főszerepet.

Egyébként nem olyan nagy baj ez, túlélt már ennél sokkal borzasztóbb dolgokat is az Egyházunk. Pár évtized múlva a kutya sem fog emlékezni az elnyűtt cipellődre, meg a szelfikre és az egyéb önreklámozó gátlástalan akcióidra.

De amikor az egész Egyház jövőjét és benne a sokmillió hívőét meghatározó muzulmán áradatról van szó, akkor kérlek, ne nyisd ki a szád! Fogd föl, hogy ez már kőkeményen a bőrünkre megy! Bármennyire is könnyű ezzel most a hazug médiába bekerülni, vedd már észre, hogy a létünk a tét!

Mondd, melyik végtelenül ostoba piárosod találta ki, hogy azt mond, hogy fogadjon be minden plébánia egy menekült családot?

Mégis hova? Mégis miért? Szerinted nekünk nincsenek nélkülöző, segítségre szoruló családjaink? Szerinted tényleg a nyakunkba kellene venni a ki tudja honnan és milyen szándékkal érkező embereket?

Hallottál te arról, hogy a média által sugallt képpel ellentétben a beözönlő muzulmánok döntő többsége nem családokból áll, hanem életerős, fiatal férfiakból? Mondd, a következő kérésed az lesz, hogy ha már befogadtuk őket, akkor ajánljuk föl nekik használatra az asszonyainkat, lányainkat is, hisz oly régóta nélkülöznek ezen a téren is a szegény menekültek?

Tudom, hogy az ilyesmi nem kerül címlapra, de hallottál már arról, hogy előfordult olyasmi, hogy a muzulmán menekültek a hajóról a tengerbe dobálták a keresztényeket? Komolyan mondod, hogy ezeket kellene nekünk befogadni az otthonainkba, a plébániákra?

Hallottál te arról, hogy a muzulmánok számára a Korán kötelező harcot hirdet a hitetlenek ellen, azaz ellenünk, akiknek őket be kellene fogadnunk szerinted?

Hallottál te arról, hogy Nyugat-Európa több országában olyan muzulmán gettók alakultak ki, ahol bevezették és működik a saria? Ahol a számodra fontos melegeket, házasságtörőket, abortuszt végrehajtókat minden további nélkül megkövezik? Ezeket kellene nekünk az otthonainkba fogadnunk?

Hallottál te arról, hogy mit mondott ezekről a moszudi káld érsek? Ha nem, hát olvasd: „A szenvedésünk az európai és nyugati kereszténység sorsának az előszele” – nyilatkozta még augusztusban az olasz Corriere della Sera-nak Amel Shamon Nona, moszuli káld érsek, akinek az Iszlám Állam terrorszervezet verte szét közösségét Irakban. „Próbáljanak megérteni engem. Az önök liberális és demokratikus elvei egy fabatkát sem érnek itt. Meg kell érteniük a közel-keleti realitást, mert egyre több muszlimot engednek be országaikba. Önök is veszélyben vannak. Erős és bátor lépésekre van szükség, még ha azok ellentmondanak az elveiknek, akkor is. Azt hiszik, hogy minden ember egyenlő. De ez nem igaz: az iszlám nem vallja ezt. Az önök értékeik nem a muszlimok értékei. Ha ezt nem értik meg elég hamar, önök annak az ellenségnek lesznek az áldozatai, akit önök engedtek be az otthonukba”

Komolyan mondod, hogy ezeket kellene nekünk befogadnunk?

Ha igen, akkor sokkal nagyobb bajban vagyunk veled, mint eddig gondoltuk…

8
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/20116/pics/lead_800x600.jpg
amel shamon nona,európa,ferenc pápa,gyilkosok,médiaceleb,menekültek,migránsok,moszudi káld érsek,terroristák,vatikán
 

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

A bejegyzésre 8 db hozzászólás érkezett!
Ferenc 2016-05-19 17:23:03
Mielőtt véleményt formálsz, megtanulhatnál érthetően irni!
Válaszolok
krampus 2015-12-19 14:05:28
A baromarcu elolvashatna ezt a cikket a muzulman vallasrol, mielott okoskodik! Ez is egy cionberenc , Jezus gyilkosainak alruhas tagja, mint Erdo Peter akinek a nagyapja a nagyvaradi csodarabbi volt, vagy Semjen Petike (schwartz bacsi mondta ra, hogy "o is a mi verunk"). Amiota Saul rabbi (Paul apostol neven ismert) atirta a Bibliat, azota az annyit is er. Elobb begeto nyajat csinaltak a nepekbol, most meg ugyanezek rauszitjak a farkasokat a nyajra! Istennek nincs vallasa! Ennyi. A muzulmanokrol meg itt minden erzelgosseg nelkul, csak a tenyek:
http://www.inquiryintoislam.com/2010/07/why-is-islam-so-successful.html?m=1
Válaszolok
moja 2015-11-12 18:47:36
Katolikusként, megdöbbentő a VATIKÁN: szégyen-gyalázat

Kereszténység, a sátán zsinagógája

https://www.youtube.com/watch?v=okCr1SkJ_2E&feature=youtu.be
Válaszolok
Attila 2015-09-10 00:18:08
Értem én mit szeretne írni a nevesincs szerző, de a stílus magáért beszél.

Egyszer Néri Fülöpöt kérték fel, hogy egy kérdéses helyzetben állapítsa meg igazat mond-e egy apáca. Ő észrevette, hogy az apáca pökhendi, azaz kicsit sem alázatos. Véleményében ki is fejtette, figyelemre sem méltók szavai, nem az Úrtól származnak, mivel nincs benne alázat.
Válaszolok
Miklós válasza: Gabor bejegyzésére 2015-09-09 17:13:11
Anélkül h beleszólnék ebbe a nagyon kényes kérdésbe annyit megjegyeznék, h ez azért még elég messze volt az excommunicatio-tól :D Az Egyház hit és erkölcs dolgában tévedhetetlen, de csak akkor ha az Egyház püspökei egy egyetemes zsinaton mondanak ki valamit, vagy ha a pápa "ex cathedra" mond ki valamit, ami nagyon ritkán szokott előfordulni...

De ettől függetlenül katolikus emberhez méltatlan volt az írás stílusa (és nem a tartalma). Elég laza ha valaki csak úgy letegezi a pápát és leosztja h "fogja be", meg lehet nagyobb tisztelettel is fogalmazni ha nem értek egyet a vallásom vezetőjével. Szerintem :)
Válaszolok
Honora válasza: Gabor bejegyzésére 2015-09-09 10:57:41
Nem jelenti azt, hogy nem tévedhet. Szokott is.
Válaszolok
Albu 2015-09-08 22:14:24
Európa jelentős része már nem keresztény, köszönhetően az azt lejárató másfélszázados ideológiai hadjáratnak.
Pont ezért nem érti, hogy az iszlámban mekkora erő van (hisz' már nemzetekben sem gondolkodik, nemhogy vallásban higgyen).
Márpedig a rengeteg, gyökerét elveszítő, nagyrészt kallódás előtt álló bevándorlónak az iszlám a közös pont.
És a legszigorúbb pápánk nem lesz összemérhető a szaporodó no-go zónákban már ma működő saría hatásával.

Szíria egy részén háború van. https://en.wikipedia.org/wiki/Template:Syrian_Civil_War_detailed_map
Koszovóban nincs (18% idén onnan jött, főleg év elején).
A migránsoknak sokszor nem a háború az oka. http://vaol.hu/szentgotthard/a-migransok-legnagyobb-resze-koszovoi-es-alban-de-sok-a-roman-is-1683930 Törökország, Görögország, Macedónia, Szerbia: itt mind béke van. Meg még egy csomó helyen, amit nem érintenek.

Hazánk nem volt gyarmattartó, hanem inkább gyarmat. Németország sem volt igazán gyarmattartó. Franciaország? Máig adót szed, elővásárlás, hadügyi függés, de valuta téren is csatlósok:
http://24.hu/kulfold/2015/01/14/a-gyarmatoktol-a-charlie-hebdo-i-terrorig/

És a házunk felkínálása miben megoldás? Ennyi embernek?!
“It’s a period of unprecedented human mobility, the greatest on record with one _billion_ people on the move,”
http://www.nytimes.com/2015/07/05/world/americas/dominican-plan-to-expel-haitians-tests-close-ties.html?_r=1
Válaszolok
Gabor 2015-09-08 13:04:44
A te vallasod szerint a papa gyakorlatilag isten szocsove. Ezzel exkommunikaltad magad az egyhazadbol. Gratulalok.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?