Blogolj!

Muzulmán terrorista lepleződött le Magyarországon!


Itt van ez a Bolek Zoltán nevű barom. És akkor még finom voltam. Bolek Zoltán egy sikertelen sejthalmaz, egy örök lúzer. Aki egy ideje muzulmánt játszik.

S mint ilyen a Magyar Iszlám Közösség vezetője. Hogy miért pont ő és miért nem egy olyan, aki tényleg iszlám hitű?

Mert ez Magyarország. Amióta Gyurcsány bezáratta az elmegyógyintézetet, azóta ezek a szellemi torzszülöttek nyugodtan szaladgálhatnak szabadlábon. Mi több nyilatkozhatnak is. Most éppen haramot, azaz haragot, vallási tiltást mondtak ki a magyar miniszterelnökre és a Fideszre.

Hogy nem szakad rá Mekka köve erre a címeres gyökérre? Hol volt ez az eszement barom, amikor a Keletinél tájékoztatni kellett volna a muszlimokat a valós helyzetről? Hol volt ez a senkiházi, amikor szerencsétlen muszlimok tucatjai vitték a halálba, hűtőkocsiba zárva? Mit tett ez a szellemi nyomorék, amikor minden lehetséges fórumot igénybe véve tájékoztatnia, segítenie kellett volna a hitsorsosait? Elmondta nekik értelmesen, hogy hogyan kellene itt viselkedniük? Elmondta nekik, hogy nem miattunk kell itt dekkolniuk? Semmit sem tett, ehelyett ma haramot kiáltott.

Tényleg ekkora barom ez, hogy nem látja, ezzel csak tovább hergeli az amúgy is egyre feszültebb magyar társadalmat? Nem a megoldást keresi, nem az együttműködést, az együttélést segíti, hanem tovább élezi a helyzetet.

Mit remél ez a máglyára való tróger, cserébe ezért a nyilatkozatért? Néhány ezer dollárt a bankszámláján valamelyik iszlám dzsihádot támogató szervezettől? Vagy azt reméli, hogy beveszik a halálos, ám igen busásan jövedelmező embercsempész bizniszbe? Vagy csak szimplán 15 másodperc hírnévre vágyik a ZDF valamelyik hazug beszámolójában?

Akármelyikre is vágyik, Bolek Zoltán, a Magyar Iszlám Közösség vezetőjének mondott lény most leleplezte önmagát. Nem más ő, mint egy nyomorult muzulmán terrorista. Abból persze a legesleghülyébb fajta, aki már azzal leleplezi magát, hogy kinyitja a száját.

Nem lehetne, hogy ez az idióta csatlakozna a Bécs felé vonuló hordához? 

2
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/20075/pics/lead_800x600.jpg
bolek zoltán,magyar iszlám közösség,menekültek,migránsok,terrorista
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Attila 2017-03-18 22:02:15
Zoltan Bolek, a Magyar Iszlám Közösség tagja, így gondolkodik a Hazájáról , a Magyar népről: A magyar egy förtelmes nép, maga egy tudatlan, olvasatlan figura? Ugron Gábor neve mond magának valamit,vagy Bem Apó? De nem tegeződünk, mert nem őriztünk együtt libát!
Válaszolok
عبدالله 2016-01-25 19:18:47
Szerintem az első dolog az lesz hogy fel leszel jelentve. Nem tudom ki vagy és mi vagy, de az ilyen megjegyzéseket tartsd magadban! Nem akarok bunkó lenni de szerintem te örülhetsz annak, hogy bezáratták az elmegyógyintézetet. Én azt megértem, hogy neked nem szimpatikusak a muszlim emberek. Rendben, semmi baj ezzel. De az, hogy ezt ilyen hangnemmel közlöd a többiekkel az már igenis felháborító. Már megbocsáss, de előbb művelődj a vallásokkal kapcsolatban. Ha már a vallásnál tartunk, szerintem neked nincs is vallásod és fogalmad sincs arról, hogy mi a lényege. Úgyhogy remélem a fizetésedből (családi pótlék és/vagy segély) mész és veszel valami értelmes életet.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?