Határozatlan időre meghosszabbították a kijárási korlátozást
Orbán Viktor közösségi oldalán jelentette be, hogy a kormány határozatlan időre meghosszabbítja a szombaton lejáró kijárási korlátozást. A miniszerelnök elmondta, erre azért van szükség, mert a szakértők véleménye alapján ezzel a lépéssel sikerült lassítani a koronavírus-járvány terjedését Magyarországon.
Blogolj!

Ki kell mondanunk végre: ezek mind hazaárulók!


Rossz napjuk lett hétfő estére a menekülthordákat pátyolgató totál idiótáknak. Kora reggel az osztrákok rúgták őket méretesen farba, délután pedig személyesen maga Merkel kancellár küldte őket egy gyomrossal a padlóra.

Végleg bebizonyosodott, hogy a hazánkat feldúló és megszálló csürhét támogató média és a hozzájuk csapódott pár száz idióta, akik segítenek elfoglalni az ország közterületeit a „menekültek”, azok – mondjuk ki végre – hazaárulók. És minden olyan lelki nyomorult, aki a facebookon, interneten támogatja a tevékenységüket, az bizony tettestárs.

Pedig olyan szépen indult számukra a nap. Minden idők legutáltabb francia elnökének (baloldali) minden idők legutáltabb francia kormánya (baloldali) nevében megszólaló francia külügyminiszter (valószínűleg minden idők legostobább francia külügyminisztere) vélhetőleg egy konyakorgiás hétvége után görényül nekiment a magyar kormánynak. Mintha hájjal kenegették volna az összes magyar idiótát, olyan örömmel olvasgatták, osztogatták a magyarokat gyalázó nyilatkozatot.

Aztán ugyanilyen örömujjongással fogadták a nagy hírt, hogy a németek nem csak befogadnak minden szírt (naná, hogy ezentúl a bantu néger is szírnek vallja magát), hanem különvonatokkal mentik ki a fasiszta Orbán rezsim karjaiból a szegény menekülteket. Példálóztak, hogy bezzeg Merkel, és hogy ehhez képest Orbán…

Aztán kijózanító volt az ébredés, amikor kiderült, a Magyarországot jó néhányszor kioktató osztrákok gyakorlatilag totális határellenőrzést vezettek be a magyar-osztrák határon. Hivatalosan az embercsempész tragédiák megakadályozása érdekében, valójában persze a migránsok becsempészését akarják meggátolni.

Délután jött az igazi csapás. Merkel kancellár maga mondta, hogy valami médiafélreértés történhetett, (milyen diplomatikusan fogalmazott! Valójában aljas, szemét hazugság az egész) nemhogy nem küldenek különvonatokat a szírekért Budapestre, de az sem igaz, hogy minden szírt hivatalos papírok nélkül befogadnak. Németországba továbbra is csak papírokkal, hivatalos menedékkérelemmel lehet beutazni a szíreknek is. A sok magyar idióta által vonatra tuszkolt migránst, akik papírok nélkül indultak útnak Németország felé, azokat az osztrákok leszállították és nem engedték be.

A menekülthordákat elvtelenül támogató, a magyar kormányt elvtelenül szapuló média és a hozzájuk csapódott, a beözönlőket agyatlanul segítő pár száz „önkéntes” tevékenységének megítélése ezek után egészen nyilvánvaló. Egy részük tudatos, másik részük megtévesztett idiótaként nem más, mint hazaáruló.

Nincs tovább mire várni, ki kell ezt mondani róluk és ekként is kellene velük bánni!

Ezek tevőlegesen közreműködnek abban, hogy idegen hordák, illegálisan beözönölve,  több százezres számban megszállják Magyarországot. Elfoglalják és rombolják a közterületeinket, zaklatják, megfélemlítik a magyar állampolgárokat és pusztítják az ország amúgy is szűkös gazdasági erőforrásait. Ez színtiszta hazaárulás!

Csak abban bízhatunk, hogy nem csak Isten és a történelem, hanem a magyar igazságszolgáltatás is megfelelő módon ítéli el ezeket a hazaárulókat!

3
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/19991/pics/lead_800x600.jpg
angela merkel,európa,gyilkosok,menekültek,migránsok
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Lacipapa válasza: Tibor bejegyzésére 2015-09-02 08:55:58
Az iszlamistákat a keresztény tanokkal nem lehet meggyőzni!
Válaszolok
Lacipapa 2015-09-02 08:54:16
Én a menekülőket abban segíteném,hogy minél gyorsabban érjenek oda, ahová indultak! ...és ahol már nagyon "várják" őket!
Válaszolok
Tibor 2015-09-01 13:53:03
Kedves Barátom! Az, hogy mi a véleményed a menekült kérdésről, valójában magánügyed. Akkor is, ha hangvételeddel én nem értek egyet. Isten ítélete felől azonban nem szeretnélek bizonytalanságban hagyni, mert az már most megismerhető a Bibliából: "Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. János evangéliuma 3. fejezet 16. verse. Nem lesz más ítélet, bár az írásod alapján úgy tűnik, nagyon szeretnéd. Ez az ítélet fog megmérni téged, engem és az általad hazaárulóknak tartottakat is. Ha hiszel Őbenne, mármint Jézus Krisztusban, akkor fel vagy mentve Isten ítélete alól. Ha nem, akkor bizony ítélet alatt vagy! De még megmenekülhetsz alóla, ha befogadod Őt.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?