Blogolj!

Ezen sírjatok szépelgő, menekültimádó idióták!


Wilhelm Fruzsina nem maradhat Svédországban. Wilhem Fruzsina magyar. 20 éves, árva. És értelmi fogyatékos. A nagynénjénél él évek óta Svédországban. De már nem sokáig. Svédország kiutasítja Wilhelm Fruzsinát.

Kiutasítja, mert a svéd állam szerint nincs miből megélnie. A magyar állam többször, többféleképpen felajánlott anyagi segítségét pedig visszautasította a svéd állam, egyértelművé téve, hogy ragaszkodik a 20 éves árva, értelmi fogyatékos lány kiutasításához.

És nem érdekli őket, hogy milyen hatással lesz ez az árva és sérült lányra, nem érdekli őket, hogy mi lesz a nagynénjével, aki eddig nevelte, gondozta. Gondolkodás nélkül rúgnak szét egy rászoruló családi közösséget.

Abban a Svédországban történik mindez, ahol a minap egy képviselő azért kelt ki magából, mert a csak fehér sebtapaszok vannak és ez a fekete bőrű embereken csúnyán mutat. Ez megengedhetetlen, mert milyen kárt okoz a lelkiviláguknak. Sőt, egyenesen rasszizmus.

Abban a Svédországban történik mindez, ahol évente sok milliárdot költenek ki tudja honnan jött afrikai, ázsiai bevándorlókra, akik életerős emberek, nem pedig értelmi fogyatékosok. Akik el tudnák látni magukat, de többségük inkább a svéd állam, azaz adófizetők pénzén henyél, némelyik nem hogy évek, hanem évtizedek óta. Nekik jár a támogatás, az ellátás, az ingyen lakhatás, az orvosi ellátás. Az Európai Unió Magyarországról érkező, igaz, kétségkívül nehéz helyzetben lévő, értelmi fogyatékos magyar állampolgárának nem hogy ezek nem járnak Svédországban, de még irgalom sem. 

Nem is oly rég bejárta a világsajtó a palesztin kislány esete, aki sírva kérdezte Angela Merkeltől, hogy miért nem maradhat Németországban. A média nagyágyúi foglalkoztak vele, milliók aggódnak érte, Merkelt pedig annak ellenére leszólták, hogy egyébként a németek többsége szereti a Muttit. Vajon Wilhelm Fruzsina mikor kerül a világmédia főműsoridejébe? Vajon vele vagy a nagynénjével mikor készítenek együtt érző interjút? 

De ami még ennél is fontosabb: vajon érte megszólalnak-e a Magyarországra özönlő hordákat ajnározó magyar "hű de széplelkűek"? Vajon melyikük szólal meg Wilhelm Fruzsináért azok közül, akik gátlás nélkül lerasszistáznak bárkit, aki szólni mer, hogy nem lesz jó vége ennek a barbár hordavonulásnak? Vajon melyikük tesz bármit is egy kiutasított értelmi fogyatékos magyar lányért? 

Szóval elmentek ti svédek a büdös picsába, de mindannyian! És ti is, akiknek csak a bozótvágóval hadonászó idióták a fontosak, a magyarok sorsára viszont magasról tesztek!

20
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/19925/pics/lead_800x600.jpg
angela merkel,európa,gyilkosok,menekültek,migránsok,rasszista,svédország,wilhelm fruzsina
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 20 db hozzászólás érkezett!
maria válasza: Sándor bejegyzésére 2015-10-04 00:59:35
Sorry Sandor, most làtom a többi bejegyzésed. Az Usàsra azonnal kellett reagàlnom - elkapkodtam. Ok, veled legyetek csak sokkal többen.
Válaszolok
maria válasza: Sándor bejegyzésére 2015-10-04 00:51:05
Jajj!!! Sàndor, veled is csak eggyel többen vagytok. Hol hallottad ezt? A szomszédasszonytol a mosokonyhàban?
Válaszolok
Sándor válasza: Shardator bejegyzésére 2015-08-29 20:49:18
IRÓNIA!!!
Válaszolok
Sándor válasza: Beaver bejegyzésére 2015-08-29 20:47:33
Neked tényleg nem érezhető az irónia...?
Válaszolok
Tamás 2015-08-29 20:33:49
Most valaki aki utálja a bevándorlókat, leírja, hogy egy magyar bevándorlóval hogyan tolnak ki, azért, hogy most mindenki mondja azt, hogy irgum-burgum, így nem lehet bánni a bevándorlókkal. Te is elvesztetted a fonalat?
Tehát minden bevándorló elmehet a búcs ..ba, de ha az illető magyar, akkor természetesen a fogadó állam álljon haptákba és érezze megtisztelve magát. Korrekt nem?
A hír amúgy simán lehet kacsa.
Válaszolok
Tamás válasza: Shardator bejegyzésére 2015-08-29 20:29:02
+1
Válaszolok
Shardator válasza: Sándor bejegyzésére 2015-08-29 15:07:36
Én meg már olyat is hallottam, hogy Obama földönkívüli, Putyin gyíklény, Orbán meg valójában kínai. Ja, igen, és a Mikulás hozza az ajándékot.

Nem kell benyalni minden baromságot.
Válaszolok
Shardator 2015-08-29 14:45:33
Kedves, félhülye blogger. Téged semennyire sem érdekel Fruzsina sorsa, téged egyetlen dolog érdekel, hogy beszólj azoknak, akik legalább VALAKIÉRT megpróbálnak tenni. Ellentétben veled, sokan végeznek önkéntes munkát a szabadidejükben, próbálják egy kicsit jobbá tenni mások életét. Te semmi mást nem teszel, csak fröcsögsz.

Ennek megfelelően a jó buzi kurva anyád.
Válaszolok
Szabolcs 2015-08-29 04:34:19
Nehéz ügy. Egyénekről beszélünk, aztán meg csoportokról.
Azokról, akiket a kígyó már jól megmart - vagy a rokonát, barátját netán üzletfelét, stb. - és félnek minden gyíktól is ezután, mert ők, igen, félni fognak.
Azokról, akiket nem, - mert se kígyót, se gyíkot nem láttak még.
Na, azok leszarják.
És azokról, akik minden zöld és izgő-mozgó akármiben ártalmatlan, segíteni való lényt látnak, és akár fagyottan is a keblükre ölelnék akármelyiket.
Na, melyik a jó hozzáállás?
Válaszolok
Beaver válasza: Sándor bejegyzésére 2015-08-29 03:46:05
Az ert ennyire nem lehetsz hulye sandor , mi okbol kapnanak penzt ezek a gorenyek az US-tol?
Válaszolok
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?