Blogolj!

A terroristák már spájzban vannak!


A szinte lejáratott közhellyel élve a terroristák már a spájzban vannak... Erre mit csinál az európai vezetés? Hónapokat tölt a tervezgetéssel: hogy majd egyszer, valamikor, valakik, hogyan is kezeljék a helyzetet. A mostanit. Ami akkor már egészen más lesz.

"Az Európai Bizottság az év végéig újabb indítványt tesz arra, hogy miként osszák el az uniós tagállamok között az érkező menekülteket" - közölte csütörtökön Brüsszelben Miguel Arias Canete EU-biztos. "Állandó jellegű elosztási mechanizmusra van szükség annak érdekében, hogy kezelni lehessen a rendkívüli helyzeteket, még akkor is, ha ez népszerűtlen" - vélekedett. Canete szerint "meg kell alkotni a biztonságos eredetországok közös európai definícióját, és csatornákat kell nyitni a legális migráció számára".

Ezt bírta mondani az egyik európai főokos. Augusztus közepén bejelenti, hogy majd decemberre összeeszkábálnak valami tervet. Ismervén az eubürokraták munkatempóját, megdöbbentő lesz, ha decemberre előállnak valami tervvel. És ha igen? 28 ország érdekeit kellene összehangolni. Mennyi esély van arra, hogy a tervet elfogadják azonnal? Semmi. Sem elvileg, sem gyakorlatilag. Az előző, kvótarendszeres baromság villámgyors bukását tapasztalva bizton állíthatjuk, hogy hónapokig tartó kötélhúzás, toldozgatás-foltozgatás lesz a tervezet sorsa, ha el nem bukik az is villámgyorsan.

Ez pedig ugye azt jelenti, hogy a 2015 év elején kezdődő bevándorlóáradatra 2016 közepén sem lesz valószínűleg érdemi válasza az Európai Uniónak. Miközben naponta ezrek, tízezrek özönlenek Európába. Naponta! Mire elkészülnek a tervezetükkel, addigra a helyzet egészen más lesz, mint amiből ők most kiindulva terveket gyártanak. Ráadásul ma már az is nyilvánvaló, hogy a beözönlő hordákban ott vannak azok a kiképzett terroristák, akik nem annyira amatőrök, mint a franciaországi gyorsvasúton ártalmatlanná tett idióta. Ezek profin és hidegvérrel fognak gyilkolni. 

Pestiesen szólva tehát a terroristák már a spájzban vannak. Az Európai Unió vezetése pedig nekiáll hónapokig papírokat gyártani, hogy mi legyen szegény ártatlan páriákkal...

Ti brüsszeli fiúk, van ennek így értelme? 

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/19891/pics/lead_800x600.jpg
európa,európai bizottság,gyilkosok,menekültek,migránsok,terroristák
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Albu 2015-09-08 22:14:04
Európa jelentős része már nem keresztény, köszönhetően az azt lejárató másfélszázados ideológiai hadjáratnak.
Pont ezért nem érti, hogy az iszlámban mekkora erő van (hisz' már nemzetekben sem gondolkodik, nemhogy vallásban higgyen).
Márpedig a rengeteg, gyökerét elveszítő, nagyrészt kallódás előtt álló bevándorlónak az iszlám a közös pont.
És a legszigorúbb pápánk nem lesz összemérhető a szaporodó no-go zónákban már ma működő saría hatásával.

Szíria egy részén háború van. https://en.wikipedia.org/wiki/Template:Syrian_Civil_War_detailed_map
Koszovóban nincs (18% idén onnan jött, főleg év elején).
A migránsoknak sokszor nem a háború az oka. http://vaol.hu/szentgotthard/a-migransok-legnagyobb-resze-koszovoi-es-alban-de-sok-a-roman-is-1683930 Törökország, Görögország, Macedónia, Szerbia: itt mind béke van. Meg még egy csomó helyen, amit nem érintenek.

Hazánk nem volt gyarmattartó, hanem inkább gyarmat. Németország sem volt igazán gyarmattartó. Franciaország? Máig adót szed, elővásárlás, hadügyi függés, de valuta téren is csatlósok:
http://24.hu/kulfold/2015/01/14/a-gyarmatoktol-a-charlie-hebdo-i-terrorig/

És a házunk felkínálása miben megoldás? Ennyi embernek?!
“It’s a period of unprecedented human mobility, the greatest on record with one _billion_ people on the move,”
http://www.nytimes.com/2015/07/05/world/americas/dominican-plan-to-expel-haitians-tests-close-ties.html?_r=1
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?