Nem félni akarunk, hanem élni! (nyílt levél Junckerhez és a többi bűnsegédhez!)

Nem félni akarunk, hanem élni! (nyílt levél Junckerhez és a többi bűnsegédhez!)

2017.08.18. | Inkvizitor

Elegem van! Elegem van a gyilkos merényletek utáni részvétnyilvánításaitokból! Elegem van az ocsmány nyilatkozataitokból, hogy erősnek kell lenni, meg hogy a terror nem győzhet! De! Már …

Tovább
Szánalmas és röhejes a Momentum erőlködése

Szánalmas és röhejes a Momentum erőlködése

Tovább
Schulz teljesen megőrült!

Schulz teljesen megőrült!

Tovább
Nagyon nem mindegy! Az angolok sajnálatos távozása esély Európának. Az utolsó esély. Ennél erőteljesebb figyelmeztetést nem kaphatott volna az Európai Unió. Mi több, ez már nem is figyelmeztetés volt, hanem egy hatalmas pofon. A kérdés, hogy ez egy még épp időben érkező "atyai pofonná" válik-e, vagy inkább „csakazértis” dacot szül, mint az ostoba gyerekeknél.
Jelképes: szombaton, amikor az ország, sőt a 15 milliós magyarság értelmesebb része a Magyar Válogatottnak szurkolt, akkor a magyarok ellen szurkoló Falkasházy Tivadal éppen szárszói találkozót rendezett. És lehúzta a közéleti retyón Sándor Máriát és Puklit is.
2016.06.15.
Ezt nézd meg Dániel Péter, te nyomorult lelkű véglény! Nézd meg ezt a videót, amin igaz magyarok Nagyvárad főterén örülnek a magyar gólnak. Ők, akik nem Orbán országában élnek, és mégis örülnek a magyar sikereknek.
2016.06.14.
Szomorítsuk el Falkasházy Tivadalt és a Klubrádió idióta hallgatóit!
Hamarosan eljő az a nap, amikor már mindenki fasiszta e világon, aki magyar. Klerikális fasiszta mindenki, aki nem ért egyet a bölcs (és főleg busásan fizető) vezető, Soros Györggyel.
A korrupció állandó sulykolásához gyártják Sorosék az ügyeket. Hogy azokból általában semmi sem igaz, az már nem jut el az átlagpolgárhoz, aki felé a médiából és a facebookról is ömlik a hazugság, és a kitalált korrupciós ügyek szennyáradata. Íme, így működnek. Félelmetes!
2016.06.06.
Hát tönkreverés, na az történt. De az eredmény még a szocik rémálmában sem fordulhatott elő, olyan nagy verés volt. Pedig titkon még a teljes győzelemben is bíztak a leginkább elvakult szocik. Ehhez képest nem csak a Fideszes és DK-s, de még a jobbikos is tönkreverte az MSZP jelöltjét, aki egy alig mérhető kispárt, a PM jelöltjével vívott végül csatát az „előkelő” negyedik helyért. Ám ami az Olimpián pontszerző hely és nagy dicsőség, itt elképzelhetetlenül nagy kudarc.
2016.05.26.
Aki erőszakkal elveszi azt, amit mások egy életen át tartó munkával megteremtettek, vagy azok, akiktől egy élet munkájának eredményét veszik erőszakkal?
2016.05.19.
Újabb fejlövése támadt a gyilkos muzulmán horda beözönlést támogató európai baloldalnak. Mivel előre borítékolható, hogy a magyar és az utána várható többi tagállami népszavazáson az emberek normális többsége el fogja utasítani a betelepítést, a kötelező kvótákat, ezért végső kétségbeesésükben esztelenebbnél esztelenebb javaslatokkal állnak elő.
2016.05.19.
Lehet, hogy Hollande nem kér az olyan társadalomból, mint amilyen a magyar. A franciák viszont Hollande-ból és az ő társadalomképéből nem kérnek. Minden idők legnépszerűtlenebb francia köztársasági elnöke. A szava és véleménye pont annyit is ér, mint a Soros által kitartott magyar firkászok szava. Semmit.

Ezeket a cikkeket olvastad már?