Nem félni akarunk, hanem élni! (nyílt levél Junckerhez és a többi bűnsegédhez!)

Nem félni akarunk, hanem élni! (nyílt levél Junckerhez és a többi bűnsegédhez!)

2017.08.18. | Inkvizitor

Elegem van! Elegem van a gyilkos merényletek utáni részvétnyilvánításaitokból! Elegem van az ocsmány nyilatkozataitokból, hogy erősnek kell lenni, meg hogy a terror nem győzhet! De! Már …

Tovább
Szánalmas és röhejes a Momentum erőlködése

Szánalmas és röhejes a Momentum erőlködése

Tovább
Schulz teljesen megőrült!

Schulz teljesen megőrült!

Tovább
2015.09.17.
A horvátok két napig sem bírták a csürhe nyomását. Most már káosz és közelharc van a határon. Áttörtek a rendőrökön a megvadultak, megy mindegyikük amerre lát...
Gyurcsányt megdobálták kövekkel, Vadait meg egyszerűen áthajították a szögesdrótkerítésen. A hülye bevándorlópátyolgató idiótáknak pedig alágyújtottak autógumimáglyákkal.
2015.09.15.
Kiderült: nem is háborús övezetből jön a bevándorlók özöne.
2015.09.14.
Hans fölállt, odasétált a tévéhez, kikapcsolta. Majd egy nagyot az asztalra csapva odavetette a feleségének: „amelyik ütődött ezentúl azt mondja nekem, hogy be kell engedni az arabokat, arra én a büdös életben többet nem szavazok!”
Igen, így. Csupa nagybetűvel! Mert megérdemled! Megérdemled a hálát, a köszönetet, a jó szót! És nem érdemled meg, hogy kisstílű, bukott politikusok beléd rúgjanak, nem érdemled meg, hogy a magukat agyhalottá füvező, önimádó idióták téged szidjanak a neten, azt pedig végképp nem érdemled meg, hogy hazug fotókkal szándékosan lejárassanak téged világszerte!
,,Bizony, bizony mondom nektek: Aki nem az ajtón megy be a juhok aklába, hanem máshol oson be, az tolvaj és rabló.” János Evangéliuma 10,1.
Saját mérhetetlen hülyesége buktatta le
Végleg bebizonyosodott, hogy a hazánkat feldúló és megszálló csürhét támogató média és a hozzájuk csapódott pár száz idióta, akik segítenek elfoglalni az ország közterületeit a „menekülteknek”, azok – mondjuk ki végre – hazaárulók. És minden olyan lelki nyomorult, aki a facebookon, interneten támogatja a tevékenységüket, az bizony tettestárs.
Magyarországnak viszont még kerítést sem szabadna építeni az idióták szerint...
Na elmentek ti svédek a jó büdös picsába, de mindannyian!

Ezeket a cikkeket olvastad már?